algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

La plantilla suplica la continuïtat de Luis

Ningú no dubta a lloar la figura de l'entrenador, que és qualificat com el millor que han tingut

Mateu Alemany i Luis Aragonés donaran a conèixer avui la decisió de l'entrenador d'abandonar el Mallorca al final de la temporada. Els seus jugadors, aliens a la notícia, es varen manifestar ahir abrumadorament en favor de la continuïtat de l'entrenador al club vermellenc. Des del jugador més indiscutible, al que gaudeix de pocs minuts, els veterans i els joves, ningú no dubta a lloar la figura d'Aragonés, i elevar-lo als altars, fins situar-lo com el millor entrenador que han tingut en les seves carreres. Els futbolistes valoren especialment factors que no tenen res a veure amb la tàctica, la tècnica, el mode d'entrenar o el sistema.

El que els jugadors mallorquinistes lloen de la figura de Luis Aragonés és la seva personalitat i manera de ser. La fama amb què venia precedida Luis Aragonés quan aterrà a la nostra illa era que cap jugador no en xerrava una paraula malament. Estrelles com Romario varen topar en el seu moment amb la personalitat de l'entrenador madrileny, i fins i tot el crack brasiler lloa la figura de Luis Aragonés quan se'l demana.

Aquí a Mallorca no ha fet una altra cosa que corroborar aquesta fama d'extraordinari psicòleg amb els seus futbolistes, i d'esprémer-ne el màxim. El fet que un entrenador de tant en quant entreni amb els seus jugadors i faci els partidets amb ells, ja implica alts graus de complicitat, i que els futbolistes el consideren, pràcticament, un més dins la plantilla. A més, un factor fonamental a l'hora d'explicar el fons calat de Luis dins els seus jugadors és el fet que sempre «vagi de cara», segons manifesten, i que els digui allò que els ha de dir sense embuts.

Això sí, malgrat esbroncar-los, fins i tot algunes vegades en públic (recordar l'affaire amb Etoo a Saragossa, o les quasi diàries bronques a Carlos), sempre els defensa davant les crítiques rebudes de l'exterior (premsa i aficionats), i corregeix les errades de joc i comportament que puguin tenir els seus homes. Així doncs, i malgrat que ells tenen ben poc a dir en aquest tema, els jugadors del Reial Mallorca estan unànimament a favor de la renovació de Luis. La seva personalitat els ha conquerit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.