cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
24°

Construccions Ramon Ferrer

El passat cap de setmana varen tenir lloc a Sóller les semifinals i la final de la Copa Mallorca de futbol sala. Aspiraven al màxim guardó l'amfitrió Sóller i el representant d'Inca, Construcciones Ramon Ferrer. La veritat és que resultà del tot espectacular la disputa de la gran final, que es decidí amb el gol d'or que inclinà la balança a favor de l'equip d'Inca. Cinc anys ja han transcorregut des de la formació d'aquest potent club. Un quinquenni que els ha permès jugar tres finals. En la primera sucumbiren davant el Bar Gost en l'any 96-97. La segona davant el Manacor (98-99) i en l'actual temporada a la fi s'han proclamat campions. La plantilla està integrada per Biel, Ramírez, Alfonso, Bailón, Lolo, Paco, Roger, Àngel i Lluc, tots ells capitanejats per Esteban. El delegat nom Antoni Arresa i el tècnic, dissenyador de tàctiques diabòliques, Tòfol Peláez. En breus dies tota la plantilla serà rebuda pel batle Pere Rotger, el qual els transmetrà l'agraïment en nom de tots els aficionats.

Àrbitres L'imminent partit de Segona Divisió A que disputaran Jaen i Elx serà arbitrat pel col·legiat Rodado Rodríguez, mentre que correspondrà a Murillo Martínez la responsabilitat de dirigir el partit d'ascens a Segona Divisió B, Gavà-Ieclà.

Ascens a 3a Divisió Els quatre partits barrejats en aquesta lligueta d'ascens a Tercera Divisió es disputaran en diumenge: Peguera-Portmany, 17 hores (Fornes Bover); Gènova-Felanitx, 18 (Escribano Jiménez); Alcúdia-Esporles, 18.30, (Martín Garcia) i Ferreries-Arenal, 12 (Delegació de Menorca).

Festes fi de temporada Ens arriben invitacions que molt agraïm, de clubs que, com cada final de temporada, celebraran l'habitual festa-homenatge als jugadors i a tots els aficionats. El pròxim diumenge, S'Horta prepara un esdeveniment sensacional a partir de la una del migdia a Sa Lleona, motivat perquè l'habitual restaurant La Ponderosa està essent objecte d'obres d'habilitació. El dissabte, 2 de juny, la S.D. Poblera omplirà la Sala Rex, mentre que la Penya Arrabal ja té assenyalada la data del 24 de juny, que tindrà lloc a la Sala Paladium del Casino de Mallorca, amb espectacle inclòs. De moment, i si no s'ha canviat d'idea, S'Arracó ha pres l'acord d'aprofitar les modernes instal·lacions de Sa Vinya per poder agrupar els molts incondicionals i veïns del petit llogaret, per celebrar la gran festa d'estiu que mai falla quan finalitza la temporada. Festa que tindrà lloc el dia 7 de juliol.

Assemblea del Ferreries Demà dimecres, a les vuit i mitja de l'horabaixa, tindrà lloc a Ferreries l'assemblea extraordinària amb el fi de nomenar el nou president i Junta Directiva, els quals seran els que decidiran si l'equip ascendeix a Tercera Divisió, cas que aconsegueixi quedar campió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.