algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Luis es preocupa només del seu equip

El tècnic mallorquinista admet que el Rayo vindrà primat, però prioritza la concentració dels jugadors

103934
Luis Aragonés just té una preocupació: que ell i el seu equip no fallin a Son Moix.

Luis Aragonés mostrà taxativament el seu convenciment que Rayo Vallecano vindrà primat a Son Moix, si bé tampoc no va tenir cap mania a indicar que aquest fet no li preocupa gens, sinó que està pendent exclusivament de com pugui respondre el seu equip a una cita crucial. El Sabio de Hortaleza assegurà que tant ell com els seus homes tenen terminantment prohibit fallar en les tres finals que li resten: «Jo no tem res, però sí em preocupen algunes coses. És clar que el Rayo estarà primat, perquè ha existit sempre, i existirà tota la vida.

Això serveix perquè tenguin una major predisposició anterior, i major felicitat posterior, perquè «enxampen». Però el que em preocupa és el meu equip, que ha de jugar com ho va fer contra el Celta i ben concentrat, i així som molt difícils de doblegar». Luis indicà quins són els dos trets bàsics que ha de complir un equip que, a aquestes alçades de temporada, es juga tant com el Mallorca: «Hi ha dues coses fonamentals: no tenir por i estar convençut de guanyar. Un equip temerós està mort, i ha d'arriscar el que calgui, i estar segurs de guanyar. Això val més que cap sistema».

El Reial Mallorca no pot cometre cap passa enrere en el partit de diumenge, i qualsevol estratègia és bona per assolir els 3 punts: «Hem de sortir a guanyar, perquè no ens val altra cosa, i sortirem a l'atac, i cercar amb força la porteria contrària. Una altra cosa és si ens ficam amb avantatge, ja que aquí ja haurem de començar a jugar amb el rellotge, que anirà al nostre favor». Els jugadors no poden fallar, però Luis admet que ell és qui menys errades pot tenir: «En aquests moments a un entrenador no se li pot escapar res. Ha d'anar 7 segons per davant del jugador».

Per al partit contra el Rayo és més que improbable la presència de Germán Burgos a la porteria, ja que no està totalment recuperat. El seu entrenador reconegué que està gairebé descartat: «És molt complicat que pugui jugar, perquè, a l'abecedari, ell està a la D, i, a més, amb la possibilitat que es pugui rompre en qualsevol moment. Si fos per ell, jugaria, perquè sempre vol jugar, però seria perjudicial per a ell i per l'equip. No som optimista».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.