algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Nuri Llagostera cau el dia del seu aniversari davant Krasnorutzkaia

Arantxa superà la segona ronda i podrà «venjar» la mallorquina

La tennista mallorquina no va poder celebrar el seu aniversari amb una victòria a l'Obert de Roma, dotat amb 200 milions de pessetes, i va caure derrotada davant la russa Lina Krasnorutskaia per 6-2 i 6-4, que ara s'enfrontarà a Arantxa Sánchez Vicario, que superà sense problemes la segona ronda.

Llagostera no va poder fer res davant una Lina que va estar més assentada sobre la pista i es va mostrar molt més encertada. El primer set va caure del costat de la russa amb certa comoditat, mentre que la segona màniga va estar més igualada. La clau va arribar al sisè joc, quan Krasnorutskaia va rompre el servei de la mallorquina i se'n va anar amb un 4-2, que ja va ser decisiu ja que ambdues tennistes varen conservar el seu servei.

De la seva banda, Arantxa Sánchez Vicario continua amb el seu pas ferm per Roma, i va derrotar sense cap tipus de problemes l'alemanya Bianka Lamede, per 6-2 i 6-3. Arantxa només va haver de forçar un poc el seu joc i donar major profunditat als seus cops per endur-se el primer set per 6-2. Al segon, la catalana se n'anà ràpidament 3-0, però baixà el seu ritme i va permetre que l'alemanya s'apuntàs algun joc, per acabar sucumbint per 6-3. Ara Arantxa podrà «venjar» la derrota de Llagostera als vuitens de final.

A altres partits de la jornada d'ahir, la nord-americana Meghann Shaughnessy, cap de sèrie número 13, es va haver de retirar davant la txeca Denise Chladkova, mentre que la búlgara Magdalena Maleeva, vuitena favorita, va caure derrotada davant la italiana Francesca Schiavone en tres sets, per 6-3, 4-6 i 7-6 (7-1).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.