algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Un grup de veterans del Reial Mallorca dinà amb Luis Aragonés

No es tractava d'un adéu, sinó d'una trobada per parlar dels vells temps, d'altres èpoques. L'Associació d'Antics Jugadors del Reial Mallorca es reuní ahir a dinar amb Luis Aragonés. L'anunci del rotatiu madrileny Marca del fitxatge del tècnic d'Hortaleza per l'Atlètic de Madrid per a la pròxima temporada fou "no podia ser d'altra manera" tema de conversació, malgrat que res no quedà en clar sobre la continuïtat o marxa del tècnic. Aragonés, malgrat que mai no és un plat de gust veure com anuncien el teu fitxatge per un altre club quan tens contracte amb vigor, es mostrà alegre i satisfet en tot moment.

El d'Hortaleza, un gran conversador, va fer gaudir de mil-i-una històries als exjugadors del Reial Mallorca, que aixecaren la taula ben entrat l'horabaixa. El primer dimarts de cada mes, un grup d'exjugadors del Reial Mallorca es reuneix a dinar en un conegut restaurant de Palma. Es tracta, simplement, de veure's, parlar de l'actualitat futbolística, recordar anècdotes, personatges, fets, històries... Ahir, no era el primer dimarts de maig, però el partit que disputaren els veterans el primer de maig per conmemoral el 25è aniversari de la fundació de l'Alqueria ajornà durant set dies la cita mensual.

Ahir, en tot cas, era un dia diferent, ja que hi havia anunciada la presència de Luis Aragonés, màxim responsable tècnic del Reial Mallorca. El dinar, entre conversa i conversa, es va fer llarg, però hi havia molts records a comentar. Els exjugadors del Reial Mallorca Amador, Bolao, Julià Mir, Llucià Espases, José Luis Romero, Àngel Cobo, Joan Forteza, Sebastià Company, Pep Jaume i Tolo Salom foren presents al dinar, així com Damià Amer, delegat del primer equip; Antoni Planas, responsable de seguretat de Son Moix; i Tomàs Jaume, cap de manteniment; així com Antoni Calafat, membre del Consell d'Administració del Reial Mallorca SAE; així com l'exjugador del filial Luis Ladaria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.