algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

Comitè de Competició

A la relació de sancionats pel Comitè estatal, que es va donar a conèixer dijous passat, s'ha d'afegir el jugador de l'Eivissa, Francisco Malines, per doble amonestació. Quant al Comitè Territorial, a Regional Preferent es varen imposar dos partits de sanció a Santiago Jiménez per desconsideració greu cap a un àrbitre assistent; un partit per diverses motivacions a Rafel Gutiérrez i Juan Pacheco (Andratx), Ignaci Pérez (Esporles), Joan Barceló (Collera), José Maestre (Gènova), Miquel Riutort (UE Poblera), Ruben Medina (Peguera) i Pere Ripoll (Santa Maria). A Segona Regional, vuit partits a José Martín (Felanitx) per amenaces a l'àrbitre. José Lozano (Felanitx) fou sancionat a un total de tretze partits. Cinc partits a Joan Cladera (Bea sa Pobla) per insults a l'àrbitre. A Tercera Regional, cinc partits a Rubén Méndez (Alqueria) per agressió amb causa de lesió.

Son Ferriol Darrer partit oficial de l'actual temporada sobre la gespa artificial del camp municipal de Son Ferriol. Llastimós en tot el sentit de la paraula, ja que el brillant paper que l'equip ha realitzat al llarg de la competició de Tercera Divisió, on ha aconseguit un merescut subcampionat, es mereixia com a premi per als jugadors la participació a la lligueta d'ascens, «balconada» on els jugadors poden tenir la sort de ser observats pels intermediaris encarregats de «puntuar» actuacions, que en un futur es podria convertir en la possibilitat de fer el bot i abandonar el pou sense fons que representa l'actual competició. Malgrat tot el que acabam d'esmentar, la condició de filial té els seus avantatges, així com desavantatges. I aquest és el cas del Ferrioler, que avui capvespre haurà complimentat el tràmit al qual l'obliga el calendari, enfrontant-se a la UE Poblera. Serà a les cinc en punt de l'horabaixa.

Estadi Balear Partit de portes obertes com homenatge del brillant campió a l'afició, ja que novament el títol ha estat pel conjunt blanc-i-blau de l'Estadi Balear. Passadís d'honor a càrrec del rival, l'Sporting Maonès, i noranta minuts de futbol, més bé de «fair play», atès que cap dels dos rivals no es juga res en la confrontació. Encara que el que sortiria més perjudicat, en cas que la cosa es complicàs, seria l'amfitrió, vist el «handicap» que representaria augmentar el cicle d'amonestacions de cara a l'imminent lligueta d'ascens. A les cinc en punt i amb arbitratge d'Arenas Cuesta.

Descens de Preferent Dues jornades resten per arribar a la meta final d'aquest irregular campionat. El perill de perdre la categoria no es coneixerà fins a la jornada final, atès que es poden originar inesperades caramboles, que poden trastocar la classificació general. De moment, els interrogants se centren en el camp campaner, on el conjunt local, malgrat que no s'hi jugui res de cara a la permanència, haurà de demostrar la seva esportivitat contra el Santa Maria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.