algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Zabel demostra que és el més ràpid

L'alemany s'imposa a l'esprint en la primera etapa de la Volta

La Challenge Internacional Volta a Mallorca encetà la temporada ciclista, i el primer glop ja deixà el regust de veure com Erik Zabel, un dels millors esprintadors del gran grup, demostrava a la carretera mallorquina el que acostuma a fer per les franceses sobre el mes de juliol. L'alemany del Telekom, habitual als podis del Tour, es va imposar en la jornada inaugural de la ronda mallorquina fent gala de la seva millor arma, la punta de velocitat als metres finals.

Des de bon començament varen produir-se intents de fuga dins el gran grup, si bé no va ser fins a la part final quan agafà forma una d'especial. Un conjunt de deu corredors es combinaren a la perfecció per allunyar-se un minut i mig del gran grup, quan només quedaven dotze quilòmetres. Però no estava escrit que el primer dia de competició, i sobre un traçat en forma de circuit a Palma, triomfassin alguns aventurers. Ahir havia de ser el dia dels esprintadors, i els equips amb velocistes de garanties es menjaren l'avantatge dels escapats en un tres i no res, malgrat els intents d'Aitor González.

I quan es xerra d'esprintadors, el nom d'Erik Zabel adquireix la més alta rellevància. Just per aquestes dates, i al mateix escenari, l'any passat Óscar Freire el deixava amb la mel als llavis. Però ahir no es deixà sorprendre i, malgrat l'oposició dels altres velocistes, Zabel demostrà que era el millor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.