algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Miguel Àngel Cabral: «Seré a la banqueta animant com el qui més»

L'ànima de l'Inca, lesionat per quatre setmanes, lamenta no poder jugar contra Manresa

El Drac Inca està immers en una ratxa esplèndida de resultats, que l'han alçat als llocs de privilegi de la Lliga LEB, però en el camí ha quedat un dels seus homes fonamentals, Miguel Àngel Cabral, l'ànima del grup de José Luis Abós. Cabral va caure lesionat en el darrer compromís, la victòria a Menorca, i haurà d'estar de baixa de tres a quatre setmanes. L'abast de la lesió és una rotura del lligament extern del turmell i, si bé no haurà de passar pel quiròfan, el repòs i la rehabilitació durarà bastant.

El jugador de l'equip inquer es lamentava pel moment en què arriba aquesta lesió: «Les lesions sempre cauen malament, però aquesta arriba especialment en un molt mal moment, ja que l'equip està molt bé, amb quatre victòries consecutives, i jo també estava trobant-me molt còmode». La porta a l'esperança arriba amb el Nadal, ja que la competició s'aturarà, i això li vendrà a la perfecció al veterà aler: «Tanta sort que tenc l'aturada nadalenca, perquè així no em perdré més partits per haver d'agafar la forma».

Cabral no podrà estar present en el partit que demà enfrontarà el seu equip amb tot un històric de la competició, el Bàsquet Manresa: «És una pena no poder jugar el partit, però estaré a la banqueta animant com qui més. És un grandíssim rival, ho està demostrant, i sabem que un triomf davant ells seria molt important per la moral de tots, però tampoc no ens hem de ficar nosaltres mateixos una pressió innecesària».

Un factor que es preveu clar per tombar el campió de lliga ACB i Copa de fa un parell d'anys és el suport dels aficionats: «Estic convençut que el Palau estarà ple, i la pressió de l'afició cap a l'equip contrari és molt important. La feina que està fent el club perquè tot Mallorca ompli el Palau ha de donar fruits, i per nosaltres és molt important».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.