nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Mallorca omple el Palau

La directiva del club inquer, disposada a tenir el pavelló de gom a gom

La directiva del Bàsquet Inca vol que divendres que ve tot Mallorca ompli el Palau d'Esports per assistir al partit de la Lliga LEB contra el TDK Manresa, equip que la temporada pasada descendí de la Lliga ACB, en què els catalans arribaren a conquerir una lliga i la Copa del Rei.

Com és gairebé habitual enguany, el matx començarà a les 21 hores i el preu únic serà de mil pessetes. Els aficionats poden adquerir les entrades gràcies a la venda anticipada a El Corte Inglés o Ferreteries Ferba, en diferents ciutats i pobles de tota l'Illa.

El Bàsquet Inca compta amb la col·laboració de l'empresa de transport Trapsa/Mallorca Bus, i en totes les localitats on més de 40 aficionats comprin les entrades abans, en sortirà gratuïtament un autocar que també tornarà els desplaçats a casa. Telefonant al número 971 507 444 poden obtenir els interessats més informació.

Serveis Ferroviaris de Mallorca col·labora igualment amb el club inquer i té preparat un tren de servei gratuït per a 500 persones. La venda de les entrades és a la mateixa estació del tren a Palma, plaça d'Espanya 6. Els interessats hi poden pujar en qualsavol estació de pas i també seran transportats al mateix lloc, una vegada acabat el matx.

Unes opcions que possibiliten als aficionats veure per només mil pessetes un dels partits més atractius de la temporada regular. El TDK Manresa és, sens dubte, el club més conegut dels 16 participants. El Bàsquet Inca continua promocionant el bàsquet en les escoles d'Inca i aquesta setmana té previst visitar els col·legis Llevant, Ponent, Sant Tomàs d'Aquino i La Puresa.nous aficionats al bàsquet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.