muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Unicaja i Pamesa continuen líders

Els equips grans solucionaren els seus partits amb solvència

Unicaja Màlaga i Pamesa València continuen el seu frec a frec al capdavant de la Lliga ACB, i amdós solucionaren amb solvència els compromisos que tenien davant les seves aficions. Unicaja va tornar a demostrar el seu poder a casa i apallissà l'Ourense per 84-60, en un partit en què cinc jugadors del conjunt malagueny superaren els 10 punts. Un pic més, l'eivissenc Paco Vázquez fou el màxim artiller dels homes de Maljkovic, amb 21 punts.

De la seva banda, el Pamesa no es va passejar davant el Breogán, però tampoc no va haver de patir per sumar una nova victòria, per 82-72. La connexió entre Nacho Rodilla i Derrick Alston, amb 18 punts cadascun, conduí al triomf el conjunt de Luis Casimiro. De la seva banda, tant Reial Madrid com Barcelona s'imposaren a dos difícils rivals. Els d'Scariolo tombaren dissabte el Joventut, en un matx en el qual tornava Aleksandar Djordjevic, que fou l'ànima del conjunt blanc i el menà a la victòria.

Mentrestant, el Barcelona imposava el seu major físic a la pista del Fuenlabrada, que derrotà per 74-86. El «júnior d'or» Juan Carlos Navarro, amb 28 punts (20 al primer temps), fou l'executor culé. El Fuenlabrada resistí fins al darrer quart, però la força davall els taulers de Dueñas i Elson i l'encert de Navarro decantà la balança del cantó blaugrana. Els d'Aíto, encara que amb un partit menys, estan en la mateixa situació que Unicaja i Pamesa, i només ha perdut un matx.

El partit que tancà la jornada fou un dels més interessants. El Tau Vitòria i l'Estudiantes oferiren un partit de poder a poder, però que no respongué a les expectatives ofensives creades. Al final, un 74-68 que col·loca els vitorians entre els millors de la Lliga ACB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.