muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Guardiola no vol saber res del Madrid

El capità barcelonista reiterà que no negociarà la seva renovació fins que no estigui recuperat

El capità del FC Barcelona, Josep Guardiola, decidí comparèixer davant els mitjans de comunicació i acabar amb les especulacions davant el possible interès del Reial Madrid a aconseguir contractar-lo per a la pròxima temporada.

El jugador, que finalitza el contracte amb el Barça al final d'aquesta temporada i que ha ajornat les negociacions per renovar fins que no estigui plenament recuperat de la lesió que li ha impedit estrenar-se enguany, no deixà cap dubte. «No volia parlar del tema, és donar-li importància, però d'un rumor es fan debats radiofònics i televisius i sembla que un ha de sortir. No s'ha de desmentir ni confirmar, és un rumor, malgrat que a mi em sembla una gran mentida la frase que diu que el rumor arriba just abans de la notícia», digué Guardiola, després de participar en un acte del partit «Drogues, no». «Crec que Florentino i Valdano són persones massa intel·ligents com per arribar a pensar que jo puc anar al Madrid. Jo tenc ja 30 anys i si treuen fora Redondo amb 30, no em fitxaran ara a mi. El Madrid a mi no m'interessa, no tenc ganes d'anar-hi», afirmà.

El migcampista català mantingué, això no obstant, la seva idea de mantenir silenci sobre el seu futur i anuncià que només ell podrà valorar l'estat de les negociacions amb la directiva del club per firmar la renovació. «En som l'únic autoritzat, ningú més, ni tan sols els meus representants», assegurà, i reiterà que no començaran els contactes fins que no torni al camp de joc.

Guardiola entrà ahir en el darrer tram de la recuperació de la lesió que ha fet que es perdés l'inici de la temporada en realitzar algunes fases d'entrenament al ritme dels seus companys, i ahir s'atreví a pronosticar que el seu retorn podria produir-se «en dues o tres setmanes», malgrat que posteriorment afegí que «m'he precipitat, no vull posar-me terminis després de l'experiència d'estar un any lesionat. El meu retorn el marcarà el turmell», significà.

El seu retorn està previst pels metges per a principis de desembre "tot fa pensar que si no hi ha res de nou podria tornar als terrenys de joc davant el Celta o l'Espanyol" i serà aleshores quan pugui iniciar converses amb la directiva del FC Barcelona per acordar la renovació. Guardiola agraí l'oferta del president, Joan Gaspart, quan va caure lesionat a finals del mes d'agost passat, malgrat que reiterà que «allò que vull ara és recuperar-me, jugar a futbol, ja que fins ara no ho he fet, i ajudar l'equip».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.