algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Fitxatges, una de freda i una de calenta

Els deu primers partits de Lliga han servit per valorar l'encert del Mallorca en les contractacions

Una de freda i una de calenta és la conclusió que es pot extreure de l'anàlisi de les noves incorporacions del Mallorca 2000-01 després de deus partits de Lliga. La tornada de Carlos Roa al Reial Mallorca ha estat totalment desafortunada. El porter s'ha reincorporat al club illenc lesionat. El Mallorca ja coneixia els problemes del jugador a l'espatla esquerra, tot i això Luis Aragonés l'elegí com el porter titular enviant a l'ostracisme Germán Burgos, un porter totalment apte físicament i titular amb l'Argentina. Només quatre partits després del començament de la Lliga, Roa ha hagut de ser intervingut quirúrgicament i no tornarà en allò que resta de campanya. De cap de les maneres, l'argentí no ha suposat un reforç.

Amb un total escepticisme va ser rebut el fitxatge del mallorquí Marcos Martín de la Fuente. Jugador veterà i procedent de Segona Divisió, el migcampista arribà amb la carta de llibertat i amb la incertesa de si ja havia superat una greu lesió anterior. Però deu partits després es pot dir que Marcos ha estat un gran fitxatge. És indiscutible per a Aragonés i fins i tot ha assumit els galons que abans eren d'Engonga. El mallorquí roba pilotes i organitza. A més, hi aporta la seva gran experiència.

De les noves incorporacions, la de més prestigi ha estat la del nigerià Finidi George. Pressuposada una gran qualitat en el seu joc, el migcampista no tenia la confiança de l'entorn vermellenc a causa que el seu estat físic no era el més idoni "sembla que el Barça refusà el seu fitxatge justament per això" i que la seva darrera temporada en el Betis havia estat discreta. Les veus crítiques de seguida es varen fer sentir: Finidi era titular insdicutible però no responia en el terreny de joc. Una vegada que ha agafat el ritme de l'equip i ha millorat físicament, Son Moix ha començat a veure d'allò que és capaç l'africà. Ha costat, però ja es pot dir que Finidi ha estat un bon reforç.

Pocs són els que entenen el fitxatge de Josemi, un jugador de Segona Divisió que no ha gaudit de pràcticament cap oportunitat en el Mallorca. Sense discutir la seva qualitat, poc pot aportar el mallorquí a l'equip, tenint en compte la presència de davanters com Luque, Etoo, Carlos, Biagini i Guïza a la plantilla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.