nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Aíto afirma que el Barcelona ja cerca el substitut de Seikaly

El tècnic: «Seikaly no té un problema amb mi, sinó amb si mateix»

L'entrenador del Barcelona, Aíto García Reneses, afirmà ahir que el club ja està cercant un substitut del pivot libanès Rony Seikaly, al qual s'han obert diversos expedients pel fet de negar-se a comparèixer la setmana passada en dos entrenaments i en un partit de Lliga. «Hem de mirar cap endavant i veure si trobam cap opció per completar la plantilla, de fet ja l'estam cercant», assenyalà Aíto, amb la qual cosa pràcticament confirmà que la sortida de Seikaly del club està decidida.

El tècnic explicà que no ha tornat a parlar amb Seikaly des que ho va fer divendres passat i aquest es negà a viatjar a Vitòria per disputar el partit contra el Tau Cerámica, ja que no rebé garanties que disposaria de més minuts de joc pròximament. Aíto considerà que Seikaly «no té un problema amb mi, sinó amb si mateix», i considera que «ha volgut demostrar moltes coses sense estar bé físicament i a poc a poc s'ha anat trobant en un camí sense sortida, en lloc d'estar tranquil i fer feina per millorar com ho fa la resta de l'equip».

Al seu parer, «Seikaly no té raó en la seva petició de més minuts de joc, perquè fins al darrer partit de Londres havia disputat una mitjana superior a 28 minuts per partit, tot i no estar bé físicament». Respecte al possible substitut de Seikaly, Aíto va reconèixer que el que falta a és l'equip «un quatre», ja que «tots els pivots que tenim són més cincs que quatres, i per això la nostra intenció ara és cercar un quatre, i en aquesta direcció estam treballant».

Mentre no arribi aquest fitxatge, Aíto considera que s'ha de «confiar en la resta de l'equip i en el seu coratge, tal com vèrem veure en la pista del Tau dissabte passat». Com a exemple, el tècnic va dir que «m'agradaria que tothom tingués l'actitud de Jasikevicius, que quan juga a la pista és un líder i quan és a la banqueta és el primer que anima i dóna suport als seus companys».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.