algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

El Drac cerca el primer triomf lluny d'Inca

El Sondeos del Norte ja compta dues derrotes en el pavelló del poliesportiu de Riazor

El Drac Inca es desplaçà a la Corunya per enfrontar-se a l'equip local Sondeos del Norte. El matx començarà a les 21 hores al poliesportiu de Riazor i els àrbitres designats són el canari Alfonso Castillo i el català Pagán Baro. El club gallec va perdre divendres passat a casa del líder, Baloncesto Lleó, per 89 a 72, partit en què el nord-americà Michael Wilson es convertí en el botxí dels visitants.

El Sondeos del Norte és un conjunt vulnerable a Riazor i ja ha perdut dos dels quatre partits disputats: per 81-83 contra el Jameo.Com Tenerife i per 82-91 contra el Manresa. Però s'ha imposat al Múrcia per 93-82 i al gran rival gallec, el Rosalía de Castro, per 84-40. L'entrenador, Juan Díaz, disposa només d'un jugador estranger, el nord-americà Mario C. Bland, un pivot de 22 anys i dos metres d'alçada que, amb Jesús Poves, és l'home amb més minuts de joc i, alhora, el màxim anotador del Sondeos del Norte.

L'absència d'un segon jugador estranger està compensada per estatals de categoria del base Juan Pedro Cazorla (24 anys i 1'92 d'alçada), l'aler José López Valera (18 i 2'08) i el pivot Dario Quesada (24 i 2'05 metres). L'equip inicial dels gallecs a Lleó va ser el següent: Cazorla, de número 1; Poves, de 2; Gustavo Díaz, de 3; López Valera, de 4; i Bland, de 5. També entraren en joc Quesada, Cherry i Loureiro.

El Drac Inca de José Luis Abós no ha aconseguit cap vegada, fins ara, puntuar a fora. Els alts i baixos han fet desaparèixer l'avantatge adquirit. A la Corunya es presenta la millor oportunitat per acabar amb aquesta sèrie de derrotes i col·locar-se entre els vuit primers de la classificació, l'objectiu del club des Raiguer. El tècnic del conjunt mallorquí pot disposar de la banqueta completa per a aquest important enfrontament. El base Willy Villar, gairebé recuperat de la lessió, molt més ràpid del que s'esperava fa unes setmanes, està en condicions de jugar si José Luis Abós ho creu necessari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.