algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Aragonés avisa que encara «no hem fet res»

El tècnic del Mallorca assegura que l'equip necessita ser «imbatible i temut» a Son Moix

69298
Aragonés considera clau que el Mallorca es mostri molt fort a Son Moix.

Luis Aragonés no vol eufòries. El Reial Mallorca es troba en un bon moment de forma, ha fugit de la zona perillosa i s'acosta amb solidesa a la Copa de la UEFA. Però el tècnic vermellenc no vol que la feina realitzada fins ara s'espatlli per un excés d'eufòria, de confiança i per una manca de concentració. Aragonés és conscient que guanyar el Madrid i el Barça no és habitual i que demostra el bon moment del seu equip, però no vol cap distracció. «No hi ha eufòria, aquesta no pot existir, perquè no encara hem fet res, absolutament res», va afirmar ahir Luis Aragonés.

L'entrenador madrileny és conscient que la Lliga és molt llarga i que encara és massa prest per treure'n conclusions. Luis sap que el Mallorca no es pot descentrar ara, sobretot a Son Moix. Per començar ha de guanyar aquest diumenge el Numància, un equip que arriba de golejar el Reial Madrid i que, segons Aragonés, serà un rival més que complicat per al Reial Mallorca.

«El Numància ha demostrat que és un equip fort i sòlid. Serà un rival molt complicat diumenge a Son Moix, on ens hem de mostrar imbatibles a partir d'ara. Segur que el Numància ens posarà les coses molt difícils, ja que està en forma. Es tracta d'un equip que arriba a dalt amb facilitat, que es defensa bé i que té un bon mig camp. Té bons jugadors. Jo crec que és un dels rivals més difícils dels que ens trobarem a Son Moix. Però sabem que serà complicat i per això hem de sumar tots els punts possibles a Son Moix, sigui com sigui. És clau per al Mallorca ser fort a casa, hem de perdre tan pocs punts com sigui possible a ca nostra. Per fer una bona temporada hem d'aconseguir que ens temin. Hem d'intentar guanyar amb facilitat en el nostre estadi», assegurà el màxim responsable esportiu del club vermellenc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.