algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

Semblances raonables?

Luis Aragonés, amb la base de Cúper i Vázquez, també ha col·locat el Mallorca prop d'Europa

Luis Aragonés, després de superar un mal començament de Lliga, ha duit el Reial Mallorca a l'inici de recuperar el seu lloc, que adquirí quan el club tornà a la màxima categoria del futbol espanyol, allà per la temporada 97/98. L'equip del tècnic madrileny es troba ara en el vuitè lloc de la taula classificatòria amb 14 punts, molt a prop de les posicions UEFA.

A més de fer tornar el Mallorca a la part alta de la classificació, Aragonés ha recuperat el qualificatiu d'equip «revelació i matagegants» del qual fou mereixedor en el seu temps el conjunt d'Héctor Cúper. En poc més d'una setmana el Reial Mallorca ha estat capaç d'empatar en el camp del campió de Lliga "1-1 contra el Deportivo a Riazor", de guanyar amb facilitat el Barça "2-0 a Son Moix", i de pràcticament humuliar el campió d'Europa en el seu propi coliseu "0-2 davant el Reial Madrid en el Bernabéu. I ho ha fet en un moment més que delicat, quan les victòries eren necessàries, quan no havia guanyat cap partit, quan no feia gols i es trobava en llocs de descens. En altres paraules, s'ha recuperat en el moment que tocava i davant els equips grans.

El tècnic ara del València arribà al Mallorca la temporada 97/98, quan l'equip tornava a Primera Divisió després de molts d'anys. Cúper, amb uns jugadors que no coneixia, aconseguí formar un equip de garanties que va sorprendre tothom. Una temporada després, la història es va repetir. El Mallorca mantenia la seva condició de «revelació». Cúper tornava a formar un gran equip, amb una plantilla nova, i sumava la condició de «matagegants» al prestigi vermellenc. Era un equip ordenat, que jugava amb un clàssic 4-4-2, tenia una sòlida defensa, un mig camp feiner i una davantera efectiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.