cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

Inter i Ajax, dos històrics en perill

El Celta ha de remuntar a Balaídos un 1-0 davant l'Estrella Roja

L'Inter de Milan i l'Ajax d'Amsterdam, dos dels clubs més condecorats d'Europa, corren el perill de caure eliminats en la segona ronda de la UEFA davant el Vitesse holandès i el Lausana suís, respectivament.

L'Inter de Marco Tardelli es desplaça a Arnhem amb l'obligació de guanyar o d'empatar amb gols després d'haver cedit un empat a zero en el partit d'anada a San Siro; mentre que l'Ajax rep a l'Arena el conjunt suís, necessitat de remuntar l'1-0 que encaixà a l'anada.

Però Inter i Ajax no són els únics grans en perill. L'Stuttgart alemany perdé a Innsbruck (Àustria) contra el Tirol per 1-0 i també haurà de remuntar aquest marcador, el mateix que el Celta davant l'Estrella Roja.

El Liverpool visitarà l'Slovan Liberec txec amb un mínim avantatge d'1-0, i en igual situació està l'Udinese, líder de la Lliga italiana, a Salònica contra el PAOK.

En un dels enfrontaments més destacats, el Celtic, dominador a Escòcia, rebrà el renascut Gironins de Bordeus amb l'avantatge del factor camp. L'1-1 de l'anada els dóna més opcions que als francesos.

El Porto també va treure un empat a zero a Cracòvia a l'anada, així que haurà d'imposar-se a Das Antas al Wisla per classificar-se.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.