cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
13°

Un tràmit per recobrar la confiança

El Reial Madrid necessita guanyar l'Spartak de Moscou per oblidar els mals resultats de la Lliga

Reial Madrid i Spartak de Moscou s'enfronten avui (18.00 hores/Canal +) a la sisena i darrera jornada de la primera fase de la Lliga de Campions en un partit de pur tràmit, ja que ambdós equips estan classificats com a primer i segon del grup A, respectivament.

A Europa, el Madrid ja deixà els deures fets després de golejar l'Sporting de Lisboa (4-0) i assegurar-se la primera plaça després de la derrota de l'Spartak davant el Bayer a la cinquena jornada. Així, el tècnic blanc, Vicente del Bosque, ha optat per deixar a Madrid Raúl, Hierro, Roberto Carlos i Guti, a més de Figo i Helguera, que compliran un partit de sanció per acumulació de targetes grogues. El Madrid viatja a Moscou quasi de turisme, malgrat que en joc hi ha els 110 milions de pessetes que la UEFA dóna als clubs per cada victòria. A més dels doblers, l'equip blanc està obligat a millorar la imatge que ha mostrat en els darrers partits, ja que si a Europa estan bé, a la competició espanyola ha perdut tres dels quatre darrers partits.

La clara victòria davant la Reial Societat, que passava un dels seus pitjors moments, va fer pensar que la derrota al Camp Nou no havia afectat l'equip, però els mals resultats davant Mallorca i Numància han encès la llum d'alarma i, a pesar que la plantilla ho nega, la paraula crisi comença a sentir-se i serà un clamor si els blancs no guanyen i convencen diumenge davant Las Palmas. Els madridistes tindran avui a Moscou, que els ha rebut amb bastant fred i fins i tot pluja, la primera oportunitat de començar a millorar la seva imatge, tot i que molts dels jugadors que surtin a l'estadi Luzhniki no seran els habituals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.