algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

«Hi ha dies en què no surt res»

Roberto Carlos reconeix que no troba explicació a la derrota patida contra el Mallorca

Roberto Carlos da Silva, jugador brasiler del Reial Madrid, restà importància a la derrota davant el Mallorca i expressà el seu parer, que es tractà només d'un accident sense cap causa especial, simplement perquè «hi ha dies en què no surt res». «Estàvem jugant tan bé a casa que tenim un empipament molt gran, però el Mallorca va saber jugar molt bé i l'únic que en queda és que la cosa no continuï. No podem perdre més punts en el Bernabéu», declarà Roberto Carlos.

Els jugadors del Reial Madrid no troben explicació a la nul·la actuació que varen tenir en els primers trenta minuts de joc. «L'entrenador ens demanà les causes en el descans i cap de nosaltres no va saber respondre. Durant la primera mitja hora no llançàrem a porta. Després milloràrem, però hi ha dies en què no et surt res», apuntà el lateral brasiler. Roberto Carlos fugí de la fàcil explicació del cansament. No estàvem cansats. Si no, no hauríem corregut tant a la segona part. El Mallorca es va saber defensar molt bé i jugar després al contraatac», indicà.

Tampoc no hi va haver excés d'eufòria, segons el parer de Roberto Carlos. «Hi ha moments en què un s'ha d'aturar per pensar, però ahir (dimecres) no hi havia eufòria a l'equip. Aquesta temporada tenim tranquil·litat, calma i sabem que no hem guanyat res encara. No cal preocupar-se d'haver perdut un parell de partits. La nostra intenció continua sent guanyar la Lliga», va dir el madridista. Malgrat tot, els resultats de la jornada han servit per pal·liar la derrota. «És important continuar a dalt de la classificació. Guanyant dos partits seguits ens podem col·locar com a líders. La temporada és molt llarga i tots els equips estam igualats. No estam preocupats perquè tenim confiança en nosaltres mateixos», va reconèixer el jugador.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.