cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

Stankovic frena l'eufòria: «Ni abans érem tan dolents, ni ara tan bons»

Els tres darrers partits han col·locat el Reial Mallorca com l'equip de moda del futbol espanyol, gràcies a l'empat a Riazor contra el Depor, i les victòries contra el Barcelona a Son Moix i el Reial Madrid al Santiago Bernabéu. En tan sols dues setmanes, Luis Aragonés i els seus homes han passat d'estar immersos en una crisi més que preocupant a estar a les portades de tots els diaris estatals, que el situen com un dels millors equips de la competició.

Però, malgrat tot l'ambient d'eufòria que enrevolta el Reial Mallorca en els darrers dies, els jugadors opten per posar els peus a terra i no caure en cap tipus d'excés de confiança. Jovan Stankovic, que a poc a poc va agafant el seu millor estat de forma després de la seva lesió, va voler destacar que «en les darreres setmanes estam pujant en la nostra forma i en la classificació, però que ningú no s'engani. Ni abans érem tan dolents, ni ara som tan bons. Hem d'estar tots molt tranquils, tenir els peus a terra i fer feina cada dia, perquè els propers partits també són molt importants. No hem de tenir cap excés d'eufòria, perquè ara estam a tres o quatre punts d'Europa, però també estam a tres punts del descens, i si perdem un partit ja haurem de mirar un altre pic per avall».

Un altre dels homes amb més pes dins el vestidor mallorquinista, Miquel Soler, també vol llevar importància a les alabances que arriben des de totes bandes per l'extraordinari rendiment de l'equip davant els tres «grans» del futbol espanyol: «Estam en un bon moment, però el que passa és que hem guanyat de manera consecutiva davant dos equips com el Barça i el Madrid, i això fa que tot tengui més ressonància, però crec que tot això és cosa vostra, dels mitjans de comunicació. Quan anam malament tots xerrau de crisi de seguida, i quan guanyam, tothom parla del Mallorca. Crec que això és una bestiesa. Nosaltres tenim un equip de 4.000 milions, i estam per quedar als 10 primers, sense passar pena, i si podem arribar a Europa, doncs fantàstic, però no se'ns pot demanar molt més enllà».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.