algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Freire: «Quan arribi l'hora baixaré»

El del jersei d'arc iris va aconseguir la seva segona victòria a l'etapa d'ahir

El del jersei arc iris, Óscar Freire, no dubta que abandonarà quan ho tengui previst, encara que ahir aconseguís el seu segon triomf a la Vuelta a Espanya a l'esprint final de la quarta etapa, disputda entre Valdepeñas i Albacete.

«Continu amb la idea d'aconseguir més victòries i ajudar els líders Tonkov i Beltrán a les etapes de muntanya. És més valuós aquest treball que aconseguir un lloc 28 en una etapa com la del Catí. I quan m'arribi l'hora de baixar-me, em baixaré», va assegurar Óscar Freire, radiant pel seu nou triomf a l'arribada massiva.

El campió mundial no va voler alimentar la polèmica al voltant de la col·laboració del seu equip als esprints finals ni es va queixar del seu funcionament. «Mai no m'he queixat de l'equip. El dilluns no pogueren ajudar-me. Avui era més fàcil perquè es tractava d'un grup de 40 persones i es va fer més senzill agrupar-se tots», va explicar.

El mateix director esportiu del Mapei, Suárez Cuevas, va oferir també la seva versió dels fets: «Hem de combinar una feina que segueix dues línies. D'una banda, la d'ajudar Tonkov i Beltrán a la general; i per l'altra, la de preparar les arribades a Freire», va indicar. Les dues victòries de Freire no l'han fet perdre la prudència a l'anàlisi de les pròximes etapes. «No hi vaig amb l'objectiu de disputar totes les etapes, encara que quan s'està bé s'ha d'aprofitar perquè som molts els velocistes al gran grup», va dir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.