muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Antoni Prats critica l'actitud de Lopera

El mallorquí assegurà que viu la seva pitjor pretemporada

El porter mallorquí del Betis Toni Prats va rompre el silenci que mantenia amb la premsa sevillana per dir alt, clar i amb sinceritat què pensa de tot l'enrenou que enrevolta el club sevillà. El jugador de Capdepera indicà que «aquesta és la pitjor pretemporada des que estic al Betis. El que ha passat ha perjudicat molt, a nivell de tranquil·litat i de cap per al futbolista, i més quan un grup té raó no se la volen donar de cap manera».

Prats es resigna per la manera en què es duen les coses al Betis, ja que «a l'aspecte esportiu treballam molt bé, però a altres camps les coses aquí es fan així, i nosaltres no tenim més remei que adaptar-nos-hi. Hem de treballar amb un pes damunt que moltes vegades no et permet rendir com un futbolista pot fer», indicà el mallorquí, que apuntà cap a Lopera (sense anomenar-lo) com a màxim responsable de la maror al Betis: «Pots estar treballant bé però si per altra banda t'estan pegant pals, no és suficient l'aspecte esportiu».

Malgrat el que li ha passat als altres dos companys seus que han parlat (Vidakovic i Solozábal han estat apartats), Prats afirmà que no té cap por «perquè estic dient la veritat i crec que tothom ho sap. No estic mentint, i si per dir la veritat un ha de sortir perjudicat, així va el país».

Un altre assumpte que tractà el porter mallorquí va ser el de les crítiques que rep per part dels aficionats bètics: «No vull parlar de la grada. Jo no he fet res perquè la gent em tracti com ho està fent, i estic un poc disgustat, però no li ploraré a ningú, i continuaré sent com som... A qui he de caure bé és a la meva família i als meus amics. Si l'afició em tracta bé, d'acord, i si no, també. No tenc cap problema».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.