algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

Mateu Alemany prepara el futur

Pere Terrasa, actual gerent, es perfila com a futur home fort del Mallorca

Mateu Alemany no revelà ahir, almanco de forma clara i llampant, quin serà el seu futur, malgrat que ningú no dubta ja que deixarà el Reial Mallorca i fitxarà pel Reial Madrid. El conseller delegat, interrogat directament respecte del seu futur, assegurà que ara no era el moment més avinent per parlar d'aquesta qüestió. I és que el Reial Mallorca té dos grans interrogants a l'horitzó. D'una banda, falta saber com quedarà l'organigrama de l'entitat amb la partida de Mateu Alemany. En principi, Pere Terrasa, actual gerent de l'entitat, assumirà moltes més funcions de les que desenvolupa en l'actualitat.

En tot cas, i malgrat que Alemany és partidari que l'entitat cerqui la solució dins la pròpia casa, i en aquesta direcció anirà la seva proposta, la decisió final, evidentment, la prendrà Antonio Asensio. Terrassa, nascut circumstancialment a Madrid l'any 1970, ingressà en el Reial Mallorca ben aviat farà cinc anys. Economista, exercí funcions de comptable inicialent i poc després fou nomenat director financer. El passat dotze de novembre de l'any 99 Alemany l'assenyalava com el seu delfí quan el nomenava gerent. Ara, Pere Terrasa, amb la partida de Mateu Alemany, pot pujar un nou esglaó dins el Mallorca.

D'altra banda, l'altra gran incògnita que ben aviat quedarà resolta és qui ocuparà la presidència. Guillem Reynés manifestà ja fa mesos la seva decisió de no continuar en el càrrec, però resta ara saber qui ocuparà el seu lloc. «Ara, vivim els darrers dies de pretemporada i són dies de molta feina. El Mallorca té encara tres operacions sense finalitzar. D'una banda, hauríem de tancar al més aviat possible la contractació de Finidi. Amb aquest fitxatge, la plantilla del primer equip quedaria tancada. A més, s'hauria d'aconseguir cedir Burgos i Djokaj. Són dos jugadors molt importants per al club, però la seva condició d'extracomunitaris fa que ara mateix no tenguin lloc a l'equip. En tot cas, un és un futbolista de qualitat ja contrastada i l'altre té molta projecció. Una vegada tancades aquestes operacions arribarà l'hora de fer altres consideracions com la del meu cas i la presidència», explicà el conseller delegat Mateu Alemany.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.