algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

Alzamora, Llaneras i Tauler, a Sidney

Els tres ciclistes mallorquins, inclosos en la selecció olímpica espanyola

L'esport mallorquí va rebre ahir l'oficialitat de la presència de quatre ciclistes seus als propers Jocs Olímpics de Sydney, Miquel Alzamora, Joan Llaneras, Toni Tauler i Marga Fullana. La Reial Federació Espanyola de ciclisme va confirmar ahir oficialment el que gairabé tothom ja donava per fet, i és que Alzamora, Tauler i Llaneras, que tan brillant actuació tingueren el passat cap de setmana als campionats d'Espanya de pista disputats a València, seran presents a la cita de Sydney.

Joan Llaneras serà una de les grans bases de l'equip espanyol per aconseguir medalla, en les dues competicions en què participarà, puntuació i parella americana, en què molt probablement formarà duet amb l'artanenc Miquel Alzamora. El quartet de persecució olímpica tindrà un clar regust mallorquí, ja que dels quatre components, tres seran, amb gairebé tota probabilitat, de la nostra illa (Alzamora, Tauler i Llaneras). Escobar serà qui completarà la formació.

La llista completa de seleccionats la formen els velocistes David Cabrero, José Antonio Escuredo, Salvador Melià i José Antonio Villanueva; els corredors de fons Miquel Alzamora, Joan Llaneras, Toni Tauler, Sergi Escobar i Isaac Gálvez; i la fèmina Dori Ruano, una altra de les grans esperances espanyoles de medalla.

La selecció es concentrarà aquesta mateixa setmana a València, on romandran fins el 4 de setembre. La sortida de Madrid cap a la cita olímpica serà l'endemà, el dia 5. La competició olímpica de pista començarà el dia 16 de setembre, i la darrera jornada serà el dia 21.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.