algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
10°

Vila guanya el Memorial Alomar

El fornalutxenc Xisco Martí, primer dels júniors en la tradicional cursa

L'Emaya-Tenis Arenal no perdona en cap correguda i els seus corredors, Rolando Vila, Toni Bon i Mateu Cerdà, aconseguiren per aquest ordre els tres primers llocs del Memorial Francesc Alomar, que organitzà l'Agrupació Ciclista Sineu, en un circuit urbà de la localitat.

Un total de 35 corredors, entre elit, sub-23 i júnior, participaren en la cursa principal de la jornada. A continuació es classificaren Xavier Peris (Illes Balears), Quique Riera (Emaya), el primer júnior Xisco Martí (Cosaor), Kiko Becerra (Vall d'Uxó), Alberto Bermejo (Illes Balears), Rafel Sampol i Pere Mas (Bicicletes Sancho).

En les categories base, hi hagué domini dels homes del petrer Miquel Riera. L'equip Lavandería Perelló triomfà en les tres corregudes. Marcos Escribano (Lavandería Perelló) s'imposà entre els cadets a Pere Palou (Pollença), Biel Mora, Daniel Munar i Pere Pujol, tots de la Penya A. Gelabert-Saunier Duval. En les altres categories base es registraren les victòries de l'infantil Felip Martí, seguit de Vicenç Vivancos (Pollença) i Biel Vivancos (Campos), i de l'aveví Patrick Umbert, per davant de Rafel Ramis (Cicles Gomila) i Biel Font (Pollença).

Els cicloesportius i màster completaren la jornada ciclista a Sineu. En la correguda dels més joves, cicloesportius i màster, s'adjudicà el primer lloc Guillem Gayà, de l'esquadra local Deportes Mauri; entraren darrere ell Toni Pujol (Herbes Túnel), Xesqui Horrach (Opel Inca), Jordi Salas (Herbes Túnel) i Biel Palmer (Opel Inca).

En la correguda dels veterans 40, 50 i 60, triomf de Fermín Andrés (Herbes Túnel) per davant del seu company d'equip Vicenç Villanova, Rafel Maldonado (Buades), Tomeu Quetglas (Herbes Túnel) i Tomeu Femenies (Buades). El primer de la categoria màster 60 va ser Toni Karmany (D. Mauri).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.