algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Compàs d'espera entorn de George Finidi

El tema semblava tancat, pero el nigerià negocia amb el Mallorca, i Ibagaza vol quedar

75456
Finidi encara és a Sevilla.

El fitxatge de Finidi George s'ha complicat en les darreres hores, i malgrat que ja tot semblava ben fermat, el jugador nigerià encara no és propietat del Reial Mallorca. El front negociador mallorquinista, en la figura del seu conseller delegat, Mateu Alemany, s'ha trobat amb dos problemes que han retardat (de moment unes hores) l'acord definitiu perquè Finidi s'incorpori als entrenaments de Luis Aragonés. El primer front es refereix al mateix jugador nigerià. Quan semblava que l'acord entre Finidi i Reial Mallorca era un fet des de feia setmanes, el ben cert és que la situació no és aquesta. Ni molt manco. De fet, Finidi va despatxar ahir els que eren els seus representants, Bernardo Anza i Antxón Múgica, o almenys això va declarar a Sevilla.

Sí, a Sevilla, perquè quan tothom esperava Finidi per Palma firmant contracte amb el Mallorca, el nigerià s'erigia en un dels caps (segons Lopera) del motí del Betis. El propietari del club d'Heliòpoli acusà Finidi de ser un dels promotors que la plantilla s'hagi negat a jugar més amistosos fins que no cobrin els doblers que els deuen. I Finidi, en comptes d'estar per Mallorca, s'entrenava enmig de l'ambient enrerit de Sevilla, un ambient empitjorat a l'entrenament de l'horabaixa, ja que el nigerià, Solozábal i Vidakovic varen ser escridasats pels aficionats del Betis.

I mentre això passava, Mateu Alemany continuava negociant amb el representant de Finidi (el d'ara és el que li portava aquests temes a Holanda) les condicions del contracte. Alemany exposà la seva oferta, i ara espera resposta. El segon front que ha complicat el fitxatge de Finidi pel Reial Mallorca el representa la «moneda de canvi», és a dir, Ariel Caño Ibagaza. Malgrat que el seu representant, Alejandro Camaño, manifestà dijous a Sevilla, quan es conegué l'acord entre Betis i Mallorca, que el jugador estava disposat a venir, el cert és que Ibagaza no es vol moure del Reial Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.