muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

El Palau Municipal d'Inca oferirà més comoditat als aficionats del Drac

El consistori col·locarà imminentment seients en gran part del pavelló

Els aficionats del Drac Inca gaudiran de més comoditats a partir de la propera temporada, ja que l'Ajuntament col·locarà imminentment gairebé 1.000 seients al Palau Municipal d'Esports.

El regidor d'Esports del consistori inquer, Rafa Torres, manifestà que «la intenció de l'Ajuntament és que ja estiguin els seients col·locats amb vista al primer partit de Lliga del Drac Inca. Ja els ho hem comentat i ens han promès que estaran a punt. Tampoc no és necessària cap obra, ja que només els han de dur i col·locar-los, i això en un parell de dies estarà a punt». Malgrat això, Artigas confirmà que aquesta innovació no arriba a temps per ser inclosa en la propera campanya de socis, «perquè no podem prometre una cosa que encara no tenim».

En total es col·locaran en el primer «anell» del Palau una xifra pròxima als 1.000 seients (que seran de color crema), tots amb respatler «perquè així ens ho demanà el Drac Inca, i hi hem accedit gustosos», afirma Torres. La part alta del pavelló continuarà amb les graderies de ciment. El cost total d'aquesta novetat serà de 2'5 milions de pessetes, uns doblers que ja estan inclosos en el pressupost d'enguany.

Tant Rafa Torres com José Artigas mantingueren ahir migdia un dinar de feina en què el director general del Drac Inca es va presentar oficialment al regidor d'Esports. En aquesta reunió es tancà la polèmica sobre la neteja del Palau que, segons Torres, «fou producte de la precipitació de l'entrenador, que hauria d'haver-se informat que el Palau havia d'estar tancat fins dilluns, per la qual cosa si entrenaren el dissabte anterior, és normal que estigui brut. Esper que tengui molta sort al Drac Inca i que si té queixes, les comuniqui al club».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.