algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

La Tercera es vesteix de verd

Només són sis equips de la categoria els que jugaran aquesta temporada sobre terra

D'aquí a poc, aquella olor de terra que, inevitablement, s'associava als camps de Tercera Divisió serà poc més que un record de la història. Quatre equips de la categoria (Santa Eulàlia, Espanya, Binissalem, Vilafranca) s'uniran a la resta de camps que ja disposen del privilegi de l'herba, i quedaran només sis municipis (Montuïri, Mancor, Pollença, Sant Llorenç, Alaior i Ciutadella), sense ella.

Lluny queden ja els temps en què només els històrics (Mallorca, Constància, Atlètic Balears, Poblera i Sporting) podien gaudir del privilegi de l'herba. Tant han canviat les coses que, avui, sigui possiblement el terreny de joc de l'Atlètic Balears el pitjor de la categoria. Parlem dels darrers incorporats: a Santa Eulàlia, amb un pressupost de 86 milions, s'ha implantat la millor gespa artificial que ha sortit al mercat. El pressupost el cobreix l'Ajuntament de la ciutat i el Consell Insular de les Illes Pitiüses; el primer en pagarà el 80%, i quedarà reservat per al segon el 20%.

L'Sporting Maonès, per la seva banda, ha pres l'illa de Menorca per tron, atès que ni l'Alaior ni tampoc l'Atlètic Ciutadella no jugaran sobre gespa aquesta temporada. El president de l'Alaior, Cristòfol Pons, ens comentava les reformes que enguany ha sofert el camp de Los Pinos, i també anuncia que s'han establert els primers contactes per implantar gespa artificial la propera campanya. Des de Ciutadella, també sotmeten el Municipal de Sant Antoni a una remodelació de la grada, dels vestidors, etc., però el president de l'entitat, Pere Marquès, entén que el Consell Insular no voldrà fer-se càrrec en les properes campanyes dels 60 milions que costaria posar gespa artificial al camp de l'antiga capital menorquina.

L'Ajuntament de Llucmajor ha iniciat en el camp de l'Espanya unes obres de 70 milions de pessetes que dotaran el primer equip de la ciutat d'un camp d'herba artificial, un nou tancat, porteries noves; una reducció de les dimensions del camp, que passa a 100 per 60 dels 104 per 67 que tenia abans; una pista d'atletisme, modificacions en el túnel de vestidors, etc. Tota una sèrie de millores que haurien d'estar llestes per a la primera jornada de Lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.