algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

El nou pavelló de gimnàstica ja està en marxa

El projecte de construcció fou presentat ahir, i les obres estaran finalitzades el febrer del 2001

Ahir va tenir lloc, a la Conselleria de Benestar Social, la presentació del que serà el nou pavelló de gimnàstica esportiva del Govern balear. A la presentació del projecte assistiren la consellera de Benestar Social, Fernanda Caro; la directora general d'Esports, Joana Maria Petrus; i el president de la Federació Balear de Gimnàstica, Pere Mir.

Ara fa alguns mesos, concretament el dia 14 de maig del present any, la desgràcia es va fer present per a la Federació Balear de Gimnàstica en cremar-se l'acabat d'estrenar pavelló multidisciplinar de Prínceps d'Espanya. En aquells moments l'equip superior de gimnàstica esportiva es trobava preparant la seva intervenció al Campionat d'Espanya que, durant alguns dies, pareixia que havien de donar per perdut, no disposant d'un lloc adequat on entrenar. Finalment, l'equip mallorquí va poder participar al campionat i, per més fer, s'hi aconseguiren dues medalles d'or: Olga Alcover i Erika González.

Fins aquest moment, en què les nines estan gaudint d'unes merescudes vacances, l'equip de gimnàstica que s'entrenava al pavelló sinistrat ha estat treballant a Son Moix, pendents de la reconstrucció de la sala de Prínceps d'Espanya, que tothom creia molt llunyana, com afirma el president de la Federació, Pere Mir: «Per a nosaltres va ser un cop molt fort. Se n'anaren moltes hores de feina i moltes il·lusions, i tota la família de la gimnàstica estàvem tirant la tovallola. Pensàvem que no tornaríem a tenir una sala fins almanco dos anys o tres, i que haurien quedat pel mig una generació de gimnastes».

El pavelló sinistrat era un dels millors d'Espanya i, gràcies (en part) a això, el nou projecte podrà ser encara millor. «Per desgràcia o per sort hem pogut millorar el projecte anterior, ja que hem pogut veure quines errades hi havia. Aquesta sala sí que serà indubtablement una de les millors d'Europa i, sobretot, d'Espanya, i ho volem fer perquè aquí hi ha tècnics i gimnastes prou bones per arribar a formar part d'un equip nacional», expressà un molt il·lusionat Pere Mir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.