algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

José Luis Abós: «Estic molt content amb l'equip que hem pogut formar»

El nou entrenador d'Inca atén expectant l'inici de la temporada

El nou conductor de la nau del Drac Inca, José Luis Abós, està a l'aguait del començament de la pretemporada per posar-se a treballar en el seu projecte, amb un equip totalment renovat i que ja té totes les seves peces a punt.

El preparador aragonès ha contemplat amb entusiasme com s'ha anat configurant la plantilla que tindrà a les seves ordres des d'aquest dissabte dia 5 d'agost, una plantilla completada amb la guinda del fitxatge de Miguel Àngel Cabral, un home desitjat per un bon grapat d'equips de la LEB: «Estic realment content amb l'equip que hem pogut formar, ja que, sempre movent-nos dins les possibilitats econòmiques que tenim, hem reunit un bon grup de jugadors tant per dins com per fora. Crec que tenim molt més que cinc jugadors. I, a més, tenim un equip polivalent, per la qual cosa tenim més opcions a l'hora de fer les rotacions».

Abós tindrà el difícil repte de conjuntar 10 jugadors nous, una tasca que serà el principal hàndicap que haurà de superar en la pretemporada que està a punt de començar: «Està clar que tindrem molta de feina per conjuntar tots els jugadors nous, però tenim molta il·lusió i ganes de començar ja la feina. L'ideal seria que juguéssim uns 10 partits durant la pretemporada, perquè com més juguem, més ens coneixerem tots. Volem jugar el màxim de partits, però amb el menor cost».

El nou entrenador del Drac Inca es mostra realista a l'hora de marcar-se un objectiu de cara a aquesta temporada: «Tenint en compte tots els grans equips i presupostos que hi ha a la LEB, consider que si ens ficam al play-off ja haurem complert el nostre objectiu. No descartam res i sortirem a guanyar sempre, tendrem esperit guanyador, però si som realistes crec que quedant entre els vuit primers ja ens podem donar per satisfets».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.