cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

La gran final tindrà color espanyol

Corretja s'enfrontarà a Emilio Àlvarez després de derrotar l'argentí Calleri

El tennista català Àlex Corretja s'imposà en un complicat partit a l'argentí Agustín Calleri en les semifinals del torneig de tennis sobre terra batuda de Kitzbuehel per un marcador final de 6-3, 6-7 (3/7) i 6-2. Corretja s'enfrontarà en la final amb el també espanyol Emilio Àlvarez, que derrotà el seu compatriota Francisco «Pato» Clavet en dos sets per 6-3 i 7-5 en l'atra semifinal.

No ho tingué gens fàcil Àlex Corretxa, ja que la primera mànega tingué un començament molt igualat perquè ambdós jugadors es mostraren molt segurs des de el fons de la pista. Corretja no fou excessivament agressiu, la qual cosa l'aprofità l'argentí Agustín Calleri per anotar-se els seus dos primers serveis amb facilitat.

Però la història canvià a partir del cinquè joc perquè Corretja decidí resoldre el partit per la via ràpida i ficà pressió sobre el joc de l'argentí, per trencarli en dues ocasions el servei, i finalment anotar-se el set per 6-3, en quaranta-cinc minuts. El segon set no confirmà les expectatives del primer perquè el tennista català jugà descentrat, excessivament confiat en la victòria, la qual cosa propicià la reacció de l'argentí, que després de perdre el seu primer servei, guanyà quatre jocs consecutius i encarrilà la segona mànega.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.