cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

Juan Martín Díaz i Hernán Auguste, campions del món, es troben a Palma disputant l'Opel Tour

«Ha estat important que Aznar jugui al padel»

L'Opel Padel Tour començà a Palma el seu tercer circuit. Un pic celebrades les dues primeres competicions a Sevilla i Barcelona, la cita amb el millor padel del món arriba al moll de les golondrines en un circuit que, a més, passarà fins a final d'agost per Sotogrande, Cadis, Benicàssim, Altea i Marbella.

Els actuals campions del món, l'espanyol Juan Martín Díaz i l'argentí Hernán Auguste, participen en aquest III Open de Padel de Palma que va començar dimarts amb el torneig pro-am al qual participaren nombroses personalitats de la vida política i social de Mallorca, com és el cas del conseller delegat del Reial Mallorca Mateu Alemany.

La parella formada per Martín i Auguste, que el mes passat es proclamà campiona del món a la ciutat francesa de Tolosa, només fa alguns mesos que juga junta: «Començàrem a jugar junts a principis d'aquest any, i fins ara amb bons resultats. El juny jugàrem el Campionat del Món i el guanyàrem», declarà ahir dematí a Diari de Balears Hernán Auguste al final del seu entrenament a les instal·lacions del moll de les golondrines, escenari on s'està disputant el que els organitzadors consideren millor torneig de padel del món.

El jugador espanyol Juan Martín Díaz explicà per la seva part que Espanya i Argentina tenen en aquests moments els millors jugadors del món de padel tant a les categories masculines com a les femenines: «Els millors jugadors del món es reparteixen entre Espanya i Argentina, però també té molt bones parelles el Brasil; i països com Mèxic, França , Itàlia, Canadà, Urugua i Xile estan pujant a poc a poc. Les millors parelles femenines també són d'Espanya i d'Argentina, a més de França, Itàlia, Canadà, etc».

A més, va afegir que el padel és un esport relativament jove a Espanya, ja que fins a l'arribada al Govern central de José María Aznar, aquest esport era només conegut per una petita minoria: «Jo vaig començar a practicar aquest esport l'any 91, així que aquesta és la meva desena temporada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.