algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Segon test per al Mallorca de Luis Aragonés

El TSV 1860 Munic avalua avui els progressos dels jugadors en l'assimilació d'idees del seu tècnic

El Reial Mallorca de Luis Aragonés afronta avui el seu segon test de pretemporada, una cita que servirà per comprovar si els jugadors vermellencs confirmen la bona imatge donada dissabte en el primer amistós contra l'Hamburg.

El rival d'avui serà un altre dels equips forts de la Bundeslliga, el TSV 1860 Munic, que la temporada passada va quedar classificat en quart lloc. El conjunt bavarès ha viscut sempre a l'ombra del seu totpoderós veí, el Bayern, si bé els darrers anys s'ha distingit per haver fet extraordinaris papers.

Luis Aragonés tindrà una nova oportunitat per perfilar l'onze inicial que desitja, una formació que, en principi, no variarà gaire de la que formà l'any passat. A la porteria, el tècnic mallorquinista va situar contra l'Hamburg Leo Franco, si bé s'ha de tenir en compte el cabdal fet que Roa no podia jugar pels seus coneguts motius religiosos. Avui, malgrat que el porter de Santa Fe arrossega molèsties a l'espatla, tot apunta que tornarà a situar-se a la porteria mallorquinista, gairebé dos anys després de fer-ho per darrera vegada.

Pel que fa a la defensa, Aragonés manté íntegra l'estructura de la major part de la temporada passada, amb Miquel Soler i Olaizola a les bandes, i Siviero i Nadal com a parella de centrals. L'entrenador madrileny dóna molta importància al manteniment de l'ordre defensiu en tot moment, i, sens dubte, la compenetració entre els quatre homes esmentats, després de molt de temps jugant plegats, hi té un paper vital.

Pel que fa al mig camp, Luis jugarà amb un doble pivot i dos homes per banda. Engonga i Stankovic són fixos, com també l'interior dret que arribi al llarg dels propers dies (continuen els contactes per al fitxatge de Finidi). El dubte es troba en l'acompanyant d'Engonga a la parcel·la central, amb Marcos, Chichi Soler i Ibagaza pugnant per aquest lloc.

Finalment, i malgrat que contra l'Hamburg jugaren tres davanters, normalment actuarà amb dos davanters. Tristán, si queda, té lloc assegurat, i el seu acompanyant sortirà d'entre tot el ramellet d'atacants que hi ha a la plantilla (Luque, Biagini, Carlos o Quinteros).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.