algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Amb Tristán però sense Roa

El davanter entrenà per primer pic, mentre que el porter descansà per motius religiosos

Dos noms propis varen marcar l'actualitat del Reial Mallorca a la concentració de Kössen, Carlos Roa i Diego Tristán. El porter argentí no s'entrenà amb la resta dels seus companys, mentre que el davanter sevillà realitzà la seva primera sessió de la temporada a les ordres de Luis Aragonés.

Carlos Àngel Roa es reincorporà a la disciplina del Reial Mallorca amb una condició, i aquesta era que sempre es respectassin les obligacions que imposen la seva religió. I, com és conegut, l'Església Adventista del setè dia indica que no pot treballar els dissabtes fins que no es pongui el sol.

Així, la sessió matinal dels vermellencs no va comptar amb la feina de Roa, però sí amb la seva presència. I és que el porter de Santa Fe es va aixecar amb la resta dels seus companys, va berenar amb ells i va estar present al camp durant l'entrenament, ja sigui xerrant amb el fisioterapeuta, Joan Antoni Martorell, i els encarregats de material, o situant-se en diferents indrets del camp per estar més a prop dels seus companys.

L'entrenador mallorquinista, Luis Aragonés, s'ha mostrat en tot moment tremendament respectuós amb la postura del meta argentí, i ahir ho tornà a demostrar, en indicar-li que podia marxar cap a l'hotel, si s'ho estimava, a la qual cosa el porter va respondre que no era necesari. Qui sí es va entrenar a les ordres del cos tècnic mallorquinista va ser Diego Tristán, que arribà ahir a Kössen en companyia d'altres dos jugadors vermellencs, Vicente Engonga i Jovan Stankovic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.