nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

Aragonés inicia amb duresa la primera sessió del Mallorca a Kossenn

El Mallorca desplaça 25 homes a l'estatge, encara que hi ha notables absències

56908
Aragonés i els seus homes foren rebuts a Kössen amb pluja. | J.T.

De l'infern de Palma al fred de Kössen. Àustria acollí l'expedició mallorquinista amb un temps marcat per la pluja i les baixes temperatures, sobretot en comparació amb els més de 30 graus que aquests dies marquen els termòmetres a la capital mallorquina.

El tècnic Luis Aragonés ha desplaçat a terres austríaques 25 futbolistes: Roa, Leo Franco i Miki (porters); Olaizola, Niño, Nadal, Armando, Siviero,, Miquel Soler, Carreras, Romerito i Cordero (defenses); Marcos, Chichi Soler, Robles, Pablo Lago, Àlvaro Novo i Ibagaza (migcampistes); i Josemi, Luque, Quinteros, Biagini, Güiza, Carlos i Djokaj (davanters).

En aquesta llista hi ha destacables absències. Els dos internacionals, Vicente Engonga i Jovan Stankovic, encara es troben de vacances, i s'incorporen demà a la concentració. D'altra banda, els jugadors que tenen penjada l'etiqueta de transferibles també són absents a Kössen. Burgos encara està amb la seva selecció, a l'espera que es resolgui el seu futur, mentre que Serrizuela ha quedat a Palma amb grip, i quan es recuperi viatjarà, si abans el club no li ha trobat destinació. Ariel Chupa López tampoc no ha viatjat, si bé en el seu cas és segur que no integrarà la plantilla mallorquinista d'aquesta temporada.

Una altra situació compromesa és la de Diego Tristán. El jugador es troba a Palma a l'espera de notícies des del Reial Madrid. Malgrat que Luis Aragonés manifestà que no espera comptar amb Diego, allò cert és que si el Madrid es fes enrere del seu interès, l'andalús hauria de viatjar a Kössen a incorporar-se a la disciplina vermellenca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.