algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

El gran grup deixa terres suïsses per endinsar-se a Alemanya

La 18a etapa també es presenta com de tràmit per als primers de la general

El Tour de França 2000 continuarà avui el seu passeig per paratges internacionals. Si ahir la jornada va transcórrer, pert cert, molt tranquil·lament, per terres suïsses, fins a arribar a la capital olímpica de Lausana, avui la divuitena etapa de la ronda gal·la durà el gran grup fins a Alemanya.

La 18a etapa, amb un llarg i molt ondulat recorregut de 246'5 quilòmetres, partirà de Lausana per arribar a Friburg. Només manquen 697'5 quilòmetres per arribar a París, on es coronarà, ja sense por de dir-ho, Lance Armstrong com a rei del Tour. Però abans, l'etapa d'avui.

Si la jornada d'ahir fou tranquil·la, sense cap ensurt i que acabà amb una més que fàcil victòria d'Erik Dekker, la d'avui es presenta amb els mateixos paràmetres; encara que aquest pic potser sí que els intents d'escapada tenguin una mica més de sort, ja que el caire ondulat del recorregut pot fer més factible l'èxit.

Quatre seran les cotes que hauran de pujar els corredors, encara que la més complicada no arriba a la tercera categoria i només té una altitud de 706 metres. A més, aquesta, la cota d'Oberer-Haunstein, serà la primer que hauran d'afrontar els ciclistes. Després i quasi consecutivament arribaran la cota de Fullinsdorf, de quarta categoria, de Waidhof, de tercera, i la de Lörracah, de quarta.

Després d'aquesta divuitena jornada de ciclisme, divendres arribarà la darrera etapa important. Malgrat que tot està més que decidit en la lluita per la general, una lluita contra el crono sempre és interessant i especial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.