muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Leo Franco torna a començar de zero

El titular de la passada temporada veu com l'arribada de Carlos Roa li tanca les portes

58816
Franco treballarà enguany per a que Aragonés confiï en ell. | C.V.

La temporada 1999-2000 va suposar una fita molt important en la carrera futbolística de l'argentí Leo Franco, amb l'arribada a la titularitat en la porteria d'un equip de Primera Divisió com és el Reial Mallorca. Aquest salt al protagonisme va venir propiciat pel lamentable incident que, a la vegada, va precipitar el final de la carrera de l'actual porter de la selecció argentina Germán Burgos amb el Reial Mallorca.

Ara, un any després, Franco es torna a trobar en la mateixa situació. La tornada de Carlos Roa a les files de l'equip vermellenc després d'una temporada retirat del món esportiu, posa en perill la porteria de Leo.

Malgrat això, Franco destil·la confiança, com ho mostren les seves paraules en finalitzar el segon entrenament mallorquinista a Son Moix: «Ho veig igual que l'any passat. Hauré de fer molta feina i esperar que el míster confiï en mi». El jove porter argentí afegí que «jo he après molt de Roa. Sempre s'aprèn de tots els porters, fins i tot dels que estan a Segona o a categories inferiors. Un sempre ha d'aprendre de tots perquè no hi ha ningú que sigui excel·lent, sinó que cada un té unes coses que fa molt bé».

L'arribada de Roa significava la presència en l'equip de tres porters del màxim nivell, ja que tant Germán Burgos com Leo Franco continuaven amb contracte en vigor. La competència, a priori, havia de ser terrible per a Franco.

No obstant això, el «Mono» no tornarà a Mallorca. El mateix entrenador vermellenc, Luis Aragonés, confirmava oficialment ahir que el carismàtic però polèmic arquer argentí abandonarà el Mallorca. Així, els defensors de la porteria del Mallorca seran Carlos Àngel Roa i Leo Franco. El tercer porter serà el mallorquí Miki, fins ara porter del filial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.