algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.85°

Àlex Corretja aconsegueix la victòria en el torneig de Gstaad

El jugador català guanyà el quart títol consecutiu per al tennis espanyol

Àlex Corretja va derrotar en la final del torneig de Gstaad l'argentí Mariano Puerta per 6-1 i 6-3, en una hora i set minuts, i va demostrar que arribava en un gran estat de forma a un dels moments més importants del tennis espanyol en els darrers anys, les semifinals de la Copa Davis, després de trobar-se amb el seu millor tennis aquesta setmana.

El tennista català, que partia com a primer favorit, va confirmar la supremacia del tennis espanyol en el torneig suís, ja que a les darreres tres edicions el triomf final va correspondre a un jugador nascut a l'Estat. El 1997, el triomf va ser per a Mantilla; un any després va ser el mateix Corretja qui va aconseguir la victòria, i l'any passat va ser Albert Costa, que en aquesta edició va caure en semifinals davant de Puerta, que s'endugué el triomf.

Amb aquesta victòria, Corretja va sumar el segon títol de la temporada, després d'apuntar-se la victòria a Indian Wells, i curiosament és la segona ocasió que obté el triomf en terres suïsses.

Ara el tennista català haurà de viatjar fins a terres espanyoles, on l'espera l'equip estatal de Copa Davis, que el proper cap de setmana compta amb una important cita, com és la semifinal de Copa Davis davant els Estats Units a Santander.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.