muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Guerra oberta pel Reial Madrid

Els socis del club blanc estan cridats a les urnes per decidir entre Florentino Pérez i Lorenzo Sanz

85278
Florentino Pérez, candidat a la presidència del club blanc.

Lorenzo Sanz i Florentino Pérez pugnen avui per la poltrona més desitjada, la de la presidència del Reial Madrid, en les eleccions més turbulentes, possiblement, de la seva història, en un dia d'estiu que semblava que no tendria molts votants, però que davant l'escalada verbal dels darrers dies, tot indica que l'índex de participació serà elevat. Les urnes s'obren a les nou del matí. El pavelló multiusos de la Ciutat Esportiva en serà l'escenari.

Deia en el seu dia Ramón Mendoza que ser president del Reial Madrid era més important que ser ministre. Sembla que en el llindar del segle XXI, el llistó ha pujat. Ser ministre en comparació amb la llotja del Bernabéu ha quedat curt. I és que les eleccions del Reial Madrid han mogut molts de doblers. Es manegen grans pressuposts publicitaris. Sanz diu que el seu rival ha gastat uns 1.000 milions de pessetes aquestes setmanes. Pérez assenyala que moltíssims menys. Ni en això es posen d'acord. La guerra verbal ha estat total. L'expectació a Madrid és similar a la d'unes eleccions generals.

La campanya ha estat molt dura. Cap no ha regalat caramels. Florentino Pérez, enginyer de camins de 53 anys, té cobertes totes les seves necessitats a la vida. Però li falta una cosa per ser totalment feliç: ser president d'un club, al qual ja optà en el 95 en una campanya contra Mendoza que fou de dibuixos animats, si es compara amb la duresa d'aquestes setmanes.

Florentino ha duit la iniciativa. També és lògic. N'és l'aspirant. I ell havia d'exhibir el seu programa. Dia a dia, Pérez ha mostrat els seus arguments electorals. El seu projecte de la Ciutat Esportiva, el seu programa social amb els seus carnets or i baby soci, les seves escoles de futbol a l'estranger, la seva política de planter. Tots els seus somnis els ha presentat al seu gran envelat electoral.

Però la qüestió estel·lar de la campanya ha estat el fitxatge de Luis Figo. A Figo li han amargat les vacances. Florentino tenia pensat treure a la llum l'assumpte Figo fa dos dies. Però una indiscreció de Paulo Futre xepà la campanya en dos. Ja hi va haver un abans i un després de Figo. Florentino hauria tingut més força amb el fitxatge de Figo anunciat 72 hores abans de les eleccions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.