nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

Més llenya al foc

Gaspart i Bassat continuen amb el seu intercanvi d'acusacions

Els tres aspirants a la presidència del FC Barcelona celebraren el primer debat televisiu, en què tornaren a sortir a escena les grans diferències existents entre Joan Gaspart i Lluís Bassat, que no cessaren d'intercanviar-se acusacions relegant a un segon pla Joan Castells, que des d'una posició més moderada donà a conèixer el seu programa electoral.

Davant les càmeres de Canal Barça i durant una mica més d'una hora i mitja, els candidats mantingueren un debat menys tens que el viscut despús-ahir, però que serví per posar de manifest que les candidatures de Joan Gaspart i Lluís Bassat es troben frontalment enfrontades, mentre que la que lidera Joan Castells se situa en una posició intermèdia.

Novament, Josep Lluís Núñez i Johan Cruyff foren els punts candents del debat, on es parlà del cens electoral, del projecte ´Barça 2000´ i per primera vegada no es comentà res de les eleccions a la presidència del Reial Madrid ni sobre el possible fitxatge de Luis Figo pel conjunt blanc si avui surt elegit president Florentino Pérez.

Bassat es mostrà crític amb el president del FC Barcelona, Josep Lluís Núñez, i amb l'exvicepresident, Joan Gaspart, als qui considerà únics «culpables» de la fractura social que viu el club i destacà que des que van decidir prescindir de Johan Cruyff el Barça es troba «trencat socialment» i «s'han perdut les formes».

El publicitari va assegurar que «hem arribat a un final d'etapa. Si hagués estat 22 anys en el càrrec deixaria pas a una altra persona i la prova de tot això són les últimes actuacions de Núñez» i va afirmar que el Barcelona es troba «en una fase molt perillosa que necessita la renovació de bastants coses».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.