cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

Marcos i Josemi foren presentats ahir com a nous jugadors del Reial Mallorca

«Ens han fitxat com a professionals, no per un motiu sentimental o per ser de la casa»

70034
Marcos i Josemi, durant la presentació que tingué lloc ahir a Son Moix. | P.B.

Es va recórrer al tòpic, una vegada més, i el cap de comunicació del Reial Mallorca assegurà, just començar roda informativa amb Marcos Martín de la Fuente i José Miguel Pérez «Josemi», assenyalà que no era necessari cap tipus de presentació, ja que són prou coneguts.

El migcampista Marcos, format al Cide, ha retornat al Mallorca nou anys després. Abandonà la disciplina vermellenca l'any 91 per jugar fins el 97 al Sevilla. Tres temporades al Mèrida han completat el cercle que ha fet possible el seu retorn. Arriba al Mallorca amb l'aval de Luis Aragonés, que el tingué a les seves ordres durant dues temporades al conjunt andalús i amb l'avantatge que suposa comptar amb la carta de llibertat. Just ha firmat per una temporada, malgrat que no dubta a assenyalar que si el club ho considera oportú no tendria cap inconvenient a acabar la seva carrera esportiva al club que el va fer futbolista professional. En la darrera temporada jugà un total de 36 partits i fou titular en 31.

Josemi, per la seva part, retorna al Mallorca, després de dues campanyes a la UE Lleida. La temporada passada jugà 31 partits, 29 com a titular, i aconseguí quinze gols. El davanter ha firmat per quatre temporades i la seva clàusula de rescissió ha quedat xifrada en 5.000 milions de pessetes.

Evidentment, Marcos es mostrà molt satisfet de tornar al club que el va veure néixer esportivament. «Suposa bastant, malgrat que ara ja ho tinc bastant assumit... Suposa una passa, esportivament parlant, molt important. Tornar al Mallorca, ara que està en una situació bastant bona, és vital per a mi.

El fitxatge de Paunovic està del tot descartat
Els tècnics del Reial Mallorca tenen descartat, almanco ara com ara, el fitxatge del serbi de l'Atlètic de Madrid Paunovic.
L'alta fitxa del jugador, les pretensions econòmiques del conjunt madrileny i, molt especialment, l'alt nombre de jugadors no comunitaris que té ara mateix la plantilla fan que el fitxatge estigui del tot descartat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.