algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Mancebo: «Armstrong i Marco Pantani són d'una altra galàxia»

Per Joseba Beloki, ser tercer a la classificació general és tot un «somni»

El corredor del Banesto Francisco Mancebo, líder de la classificació general dels joves del Tour, va afirmar ahir que «Armstrong i Pantani són d'una altra galàxia».

Així i tot, Mancebo no creu que la correguda gal·la estigui ja sentenciada, perquè «encara queden tres etapes de muntanya i una de contra rellotge». Per ell, la pujada al mont Ventor va ser molt dura. «Es va començar molt ràpid i es va rompre a baix del tot. Em vaig posar un ritme i em vaig mantenir fins a dalt. La pujada és molt dura».

Per la seva part, el corredor del Saeco Laurent Dufaux va afirmar ahir que el nord-americà Lance Armstrong és el virtual guanyador del Tour de França, després de la seva demostració al mont Ventor.

«Crec que Armstrong ha demostrat que és molt més fort que nosaltres; volia demostrar que és el més fort per pegar una hòstia al capdavant. Jo crec que el Tour s'ha acabat avui, perquè ara pot afrontar els Alps amb molta calma», va dir.

A més, el corredor de l'equip Festina Joseba Beloki va aconseguir ser tercer a la classificació. «Ha estat una etapa molt maca. Tenia un poc de por perquè vaig sofrir una caiguda en faltar 30 quilòmetres i em vaig fer una petita ferida al colze, però això no és excusa per no haver pogut lluitar per l'etapa en els darrers quilòmetres, ja que «Armstrong està sobrat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.