algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Lluís Bassat pagarà segons el rendiment

El publicista té previst canviar el sistema de contractació de jugadors

Lluís Bassat i el responsable econòmic de la seva candidatura, Carles Tusquets, presentaren ahir dematí el projecte econòmic dissenyat perquè el FC Barcelona sigui el millor club del món, administrat amb «sensatesa i professionalitat», en què la renovació dels contractes estigui en funció del rendiment econòmic i esportiu del jugador.

Carles Tusquets, doctor en Ciències Econòmiques, president de Fibanc i extresorer del FC Barcelona amb Núñez, va donar a conèixer els punts bàsics en què s'ha de fer feina per estar a l'alçada econòmica del Manchester United generant majors ingressos econòmics amb un patrocini, publicitat, mercadotècnica i internet.

El principal repte que s'ha marcat la candidatura de Lluís Bassat és que el FC Barcelona continuï al capdavant del denominat «G-14», i dins aquest grup estar entre els quatre equips financerament més poderosos del futbol europeu i lluitar davant el Manchester United, Ajax, Bayern de Munic, Reial Madrid i AC Milà. «El Manchester encertà en el seu canvi de política econòmica i ara mateix és la referència de tots els equips», assegurà Tusquets, qui apuntà que el Barcelona ha de generar uns ingressos similars als del conjunt anglès ja que «actualment el Barça ingressa la meitat que el Manchester».

Tusquets destacà que el Barcelona ha de canviar la política de contractació dels jugadors i anuncià que les millores econòmiques vindran marcades en funció del rendiment econòmic i esportiu del jugador, mitjançant un contracte de coparticipació en els ingressos. «No podem discutir de forma periòdica les renovacions dels jugadors», indicà el responsable econòmic que posà especial èmfasi en el fet que «amb aquest sistema el club guanyarà més ingressos i el jugador també perquè participarà dels ingressos generats».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.