nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Roa aterrà ahir a Palma, aquest pic per quedar

«Només el temps dirà si he encertat», digué el porter argentí

Carlos Àngel Roa aparegué per «Arribades» amb el semblant cansat, quasi dormit, però amb una figura moldejada, prima i atlètica. Sense un gram de més. Amb uns texans que li sobraven de per tot. Estava clar, tornava preparat físicament, amb 12 quilos de menys respecte la darrera vegada que va venir a l'Illa, el mes de febrer, i fins i tot amb aparença física molt millor que quan defensava els colors del Reial Mallorca. Ahir, Carlos Roa aterrà de nou a l'aeoropot de Palma aquesta vegada per quedar-hi.

«Content per estar una altra vegada a Mallorca, de tornar a casa i estar una altra vegada amb els meus companys. Quan he vist els molins he pensat 'ja estic a casa'», varen ser les primeres paraules del porter argentí en terra mallorquina.

«Tenc moltes ganes de tornar a fer feina de manera professional, ja que no és el mateix fer-ho tot sol amb un preparador físic i amb jugadors amateurs com he fet aquests darrers tres mesos que fer-ho amb un col·lectiu d'èlit. Hi haurà molta de competència: Leo, Burgos. serà dur, però vénc a fer feina i ajudar l'equip. Vénc per lluitar un lloc a l'equip. Ho decidirà el míster. És un desafiament molt important per a mi. Només el temps dirà si he encertat o m'he equivocat», afegí Roa.

Un dels objectius del porter vermellenc en aquesta nova singladura futbolística és «tornar a aconseguir el trofeu Zamora al menys golejat és un dels meus objectius aquesta temporada, per mi aconseguir-ho la meva darrera temporada fou molt important».

El porter comparà així mateix el Roa de fa un any quan deixà el futbol, al Roa d'ara que torna als camps de joc. «És un Roa distint al que se'n va anar. Abans hi havia coses que no me deixaven estar tranquil, espiritualment parlant, i esportivament, veurem com començ la temporada. Falten dos mesos perquè comenci la Lliga i tenc temps encara. Però estic content perquè el Mallorca ha mantingut la base de l'equip i això sempre és bo, però sobretot per tornar a veure Engonga, Chichi Soler, Vasco, etc.», afirmà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.