algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

Botero: «No som un esprintador»

El corredor del Kelme fou protagonista de l'11a etapa amb el guanyador Dekker

El corredor de l'equip Kelme Santiago Botero, que ahir fou protagonista de l'onzena etapa del Tour de França juntament amb el guanyador, l'holandès del Radobank Erik Dekker, reconeixia en baixar-se de la bicicleta a Reve que «sabia que tenia perduda l'etapa a l'esprint».

«No ha pogut ser. A l'esprint sabia que la tenia perduda, però ho havia d'intentar. Som un corredor complet, però no acab de definir molt bé les etapes. L'experiència del company de fuga, que era molt ràpid, li ha servit de molt perquè és complicat guanyar-li a l'esprint. Es confirma amb el seu segon triomf en el Tour», recordà el corredor colombià.

Botero insistí que no és un «corredor per esprintar» i que el seu terreny és més bé «la muntanya llarga i més empinada». «Si el port hagués estat més llarg i empinat hauria estat millor, però una pujadeta molt curta, de poc més de dos quilòmetres», assenyalà referint-se a la darrera dificultat muntanyosa de la jornada. «No era gens dur», es lamentà.

Ara, el més important per Botero és que «queda molt de Tour i s'ha de donar suport a Fernando (Escartín) i a Roberto (Heras) perquè aconsegueixen un podi, que és l'objectiu de l'equip enguany», explicà el corredor, que intentarà aprofitar la jornada de descans d'avui per recuperar forces i, en cas que es presenti l'ocasió, intentar donar altre cop la campanada. «S'ha d'aprofitar l'estat de forma», finalitzà dient.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.