algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Florentino Pérez: «Si som president, Luis Figo serà jugador del Reial Madrid»

En cas contrari es compromet a pagar als socis les quotes de la temporada pròxima

Florentino Pérez, candidat a la presidència del Reial Madrid, declarà que si és elegit el pròxim diumenge, el portuguès Luis Figo jugarà en el Madrid, malgrat que no aportà cap prova o document, i sol·licità altre cop, com en el cas de la nova ciutat esportiva, confiança en la seva gestió.

«He dit que si som elegit president jugaran els millors i Figo ho és. Vull que Figo jugui en el Madrid i he fet totes les passes necessàries perquè això sigui possible. Sols faig una excepció i és que l'equip tècnic digués el contrari».

La conferència de premsa convocada pel president de la constructora ACS i candidat a la presidència del Reial Madrid creà una enorme expectació, però el seu millor argument fou la confiança del soci en les seves paraules, ja que no aportà cap document que corroboràs les seves paraules.

«Tenc tanta confiança en mi i en les persones que m'han ajudat a contactar amb Figo que dic que si som president dilluns, Figo serà jugador del Reial Madrid; en cas contrari, pagaré a tots els socis les quotes de la temporada pròxima», digué Florentino Pérez. En la seva exposició inicial, l'aspirant a president del Reial Madrid eludí tractar de l'assumpte de Figo i només al final parlà del jugador portuguès, ja que sabia que totes les preguntes anirien en aquest sentit.

El candidat començà el seu discurs criticant la política de fitxatges de l'anterior junta directiva. «La política de fitxatges del Reial Madrid a les darreres temporades ha estat erràtica. De Petkovic a Solari s'han fitxat més de 45 jugadors i a molts d'ells no els hem vist jugar en el primer equip», afirmà Pérez.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.