algo de nubes
  • Màx: 16.54°
  • Mín: 7.61°
16°

Un museu per a l'esport mallorquí

Sedano treballa perquè el projecte sigui una realitat ben aviat

M. BAGUR. Palma.
El Museu de l'Esport de Mallorca és encara un pur projecte. Així i tot, Mateu Sedano, responsable d'Esports del Consell de Mallorca, i Miquel Vidal, director del futur museu, fa mesos que fan feina perquè el Museu sigui una realitat ben aviat.

Mallorca és terra de grans esportistes com ho demostra el fet que ostenti el rècord de campions esportius per nombre d'habitants. Aquesta terra ha donat molts i grans campions que trobaran en el Museu de l'Esport el seu reconeixement públic.

De moment, i mentre s'elaboren els plànols de la futura instal·lació, que s'ubicarà en el Centre de Cultura de la Misericòrdia, s'ha iniciat el procés de recollida d'objectes de reconeguts esportistes de l'Illa. Assegurar quan es podrà inaugurar és aventurar-se en excés, malgrat que les previsions de Sedano apunten a finals del 2002.

«No volem que sigui una mera exposició de quatre fotos, dues bicicletes i trenta-dos jerseis. Hi haurà una part simbòlica, és clar, però també s'hi inclouran jocs interactius per als nins i sistemes informàtics on els visitants, que s'espera que en la seva major part siguin estudiants, podran trobar documentació, currículums dels campions, la història de l'esport a Mallorca...», explicà Sedano. El responsable d'Esports del Consell de Mallorca pretén que el Museu, a més, es converteixi en un centre d'activitats de caire esportiu i cultural, un lloc en què es puguin trobar tot tipus de llibres sobre l'esport i els esportistes de Mallorca com el que ja s'està escrivint sobre els darrers 100 anys d'esport a l'Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.