algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

Dekker guanya una etapa de «descans»

S'imposà en l'esprint al colombià de Kelme Botero després d'una llarga fuga

El corredor del Rabobank Erik Dekker aconseguí guanyar ahir la seva segona etapa del Tour de França en una jornada de ressaca, després de la gran actuació de dilluns dels corredores espanyols.

Encara era fresc el rècord de l'heroïcitat de Javier Otxoa a la primera etapa d'alta muntanya. Dekker continuà ferm en la seva ambició de guanyar etapes en aquest Tour i ràpidament, en el quilòmetre 15 d'etapa, inicià una fuga amb el colombià del Kelme Santiago Botero.

Després de rodar tota la jornada en solitari amb amplis avantatges que arribaren a vorejar els 18 minuts, els dos corredors arribaren en solitari a la recta de meta a Revel. El més fort del dos, l'holandès Dekker, guanyà.

Dekker i Botero varen recórrer els 218'5 quilòmetres que separaven Bagnes de Bigorre i Revel amb un temps de 5 hores, 5 minuts i 47 segons, a una velocitat mitjana de 42'8 quilòmetres per hora.

El grup, dividit, arribà a 4.51 encapçalat per Rik Verbrugghe (Lotto). Armstrong conservà el jersei groc. Dekker guanyà així la seva segona etapa d'aquesta edició del Tour després de culminar la llarga escapada de 203 quilòmetres juntament amb el colombià del Kelme, que fou segon amb el mateix temps. La primera la va guanyar dissabte passat i dies abans, a la segona etapa entre Futuroscope i Loudun, fou capturat en la línia d'arribada amb Jacky Durand.

La ressaca de la jornada espanyola viscuda dilluns, amb la victòria de Javier Otxoa i les bones actuacions d'homes com José María Jiménez, Fernando Escartín o Manolo Beltrán, tingué un altre corredor d'un equip espanyol, Santiago Botero, com a clar protagonista juntament amb l'holandès Erik Dekker.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.