algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

Van Gaal, nou seleccionador d'Holanda

Louis van Gaal, entrenador del Barcelona les tres darreres temporades, fou nomenat ahir seleccionador d'Holanda, càrrec que ocuparà fins a la conclusió del Mundial de l'any 2006.

La Federació Holandesa de Futbol informà ahir de l'acord firmat amb Van Gaal, que oferí a continuació una conferència de premsa en què es va descriure com «un home feliç». «En principi pensava tenir un any sabàtic, però sempre he considerat que l'oportunitat de ser el seleccionador havia d'agafar-la amb les dues mans», afegí el tècnic.

Van Gaal substitueix en el càrrec Frank Rijkaard, que dimití la setmana passada després de l'eliminació de la selecció a les semifinals de l'Eurocopa davant Itàlia.

El nomenament de Van Gaal es donava per imminent en tota la premsa holandesa d'ahir. La Federació confirmà la seva contractació fins l'any 2006, en el qual, segons decisió presa ahir per la FIFA, el Mundial de futbol es disputarà a Alemanya.

Després d'una discreta trajectòria com a jugador, Van Gaal començà la seva carrera d'entrenador l'any 1988 com a segon tècnic de l'Ajax d'Amsterdam. L'any 1991 es convertí en el primer entrenador de l'equip, que va conduir l'any 1995 a la victòria en la Copa d'Europa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.