cielo claro
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

Christophe Agnoluto: «S'ha complert el meu gran somni»

El corredor francès es mostrava exultant a la conclusió de la jornada

El francès Christophe Agnoluto comentà ahir que amb la seva victòria a la setena etapa del Tour de França ha aconseguit el somni que té qualsevol corredor del seu país quan debuta a la màxima categoria.

«És un somni que feia anys que estava cercant. Per unes circumstàncies o per altres no havia arribat. A la fi s'ha fet realitat i el dedic a tota la meva família, ja que són els que més m'han donat suport i animat en els moments difícils», comentà el ciclista francès.

Per Agnolutto el triomf, a més, té una importància extra. «Ho he aconseguit després d'una maratoniana escapada, per alguns moments vaig pensar que no arribaria ja que el vent de cara era molt fort, i perquè he aconseguit acabar amb la sequera de victòries franceses en el Tour que durava des de 1998».

D'altra banda, ahir es va saber que tots els controls antidopatge practicats a les tres primeres etapes han resultat negatius, segons informà ahir una font oficial de l'organització del Tour de França abans que es donàs la sortida a la setena etapa. Els controls antidopatge de la cursa francesa són practicats pel laboratori nacional de Chatenay-Malabry.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.